Unieke vacature

Reboot Sportcoaching zoekt mensenmens!

 


Liggen jouw kwaliteiten bij het contact maken met anderen? Lees dan verder! 

 

Wat is Reboot?

Reboot is een unieke organisatie in sportcoaching. Wij zijn er juist voor diegenen die het lastig vinden om in beweging te komen. Daarom zoeken we in de eerste plaats een mensenmens die goed contact weet te maken met anderen. In de tweede plaats komt het sportieve aspect. 

Reboot verlaagt zoveel mogelijk drempels om te bewegen door bijvoorbeeld een lage prijs te hanteren, een veilig en welkom klimaat te scheppen en goed uitvoerbare workouts te geven, gewoon met elkaar in de buitenlucht. Reboot gelooft namelijk: bewegen hoeft niet stom, duur of moeilijk te zijn en kan je meer opleveren dan je denkt! In dat licht werkt Reboot samen met allerlei sociale partijen. De workouts die gegeven worden zijn een combinatie tussen bootcamp en circuittraining.

 

Groei

Inmiddels heeft Reboot Sportcoaching in Scherpenzeel binnen een jaar bijna 100 deelnemers bij elkaar en is Reboot Woudenberg gestart met 30 deelnemers. Dat zijn vooral die mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is/was om bij een regulier sportinitiatief aan te sluiten en nu met veel plezier met elkaar buiten sporten.

Omdat we merken dat in andere delen van Nederland ook deze behoefte is, zoeken we nu iemand die op een nieuwe plek in Nederland wil beginnen met het coachen van een sportgroep. 

Wie zoeken we? 

  • Jij hebt hart voor mensen en vind het leuk om te bewegen! Je hebt een fijne energie en weet dat over te dragen op anderen; 
  • Opleiding of ervaring in sportcoaching is fijn maar geen noodzaak, het belangrijkste is dat je goed kunt aansluiten en enthousiasmeren (opleiding zal naar wens intern volgen).


Wat kan je verwachten

  • Je start met behulp van ons een eigen onderneming, jouw eigen Reboot vestiging;
  • We werken op winstdeling; ieder kwartaal gaat er meer winst naar jou toe;
  • Je hebt de vrijheid om jouw vestiging jouw eigen karakter te geven;
  • Omdat we de kosten laag houden draai je al vrij gauw winst;
  • Je staat (afhankelijk van het aantal deelnemers en jouw wens) 1, 2 of 3 keer per week 45 minuten voor een gezellige groep sporters in de buitenlucht, waar je veel energie voor terugkrijgt. De groepscoaching zal in de avond zijn, welke avond is in overleg; 
  • Daarnaast ben je (afhankelijk van het aantal deelnemers en jouw wens) ongeveer 1 uur per week bezig met overige regelzaken; 


De sportcoach van Reboot Woudenberg omschrijft hoe zij de functie ervaart:  


‘De blije gezichten na de training maken mij mega enthousiast. En dat zowel jij, als de deelnemers met een voldaan gevoel weer naar huis fietsen. Voor mij is de moeite erg klein maar toch zie ik echt deelnemers zelfverzekerder weg gaan. Iedereen krijgt het gevoel ‘yes i did it’ na een lekker workout’.  


Is je interesse gewekt? Bel naar 0615627616 voor meer informatie of mail naar [email protected]. Dan overleggen we vervolgstappen.