Met trots presenteren wij...

De mensen die het mogelijk maken!

Hier wíl je toch bij horen?

Gerdine Vos

Mijn naam is Gerdine Vos. Sinds een paar jaar heb ik voor mijzelf ontdekt hoe bewegen mij een leuker mens maakt. Ik heb een achtergrond in maatschappelijk werk en kindercoaching en vind het ontzettend leuk om anderen te coachen. 

Vanaf 2020 combineer ik deze twee passies door met mensen naar buiten te gaan om samen te bewegen. Dit vanuit de gedachte: beweging kan je zoveel meer opleveren dan alleen fysieke gezondheid. Daar is Reboot uit voortgekomen! Het lijkt me super om ook jou te ontmoeten om samen te kijken wat bewegen jou kan opleveren.

Mabel Bos

 Mijn naam is Mabel Bos. Sinds eind maart 2022 maak ik onderdeel uit van Reboot en zal ik de trainingen verzorgen in Woudenberg. Ik studeer in Utrecht, de opleiding Mediamanagement. Daarnaast ben ik graag met vrienden en familie in de weekenden. Ik ben een gevoelsmens en erg ondernemend. 

Toen mijn leven een beetje uit balans was merkte ik dat ik opzoek moest gaan naar iets nieuws. Zo kwam Reboot op mijn pad. Ik vind het bewegen bij Reboot echt heerlijk, tijdens z’n avond maak ik mijn hoofd leeg. Ik begon zelf eerst als lid. En ben dus ook nog elke maandag en zaterdag bij de trainingen van Gerdine te vinden. Later werd ik gevraagd om de trainingen te gaan geven in Woudenberg. Ik vind dat iedereen een training bij Reboot zou moeten kunnen proberen. Ik ben hier met veel enthousiasme aan begonnen. En ik hoop je snel bij mijn training op woensdagavond te zien! 

Lotte Oosterhout

Mijn naam is Lotte Oosterhout. Vanaf augustus 2022 heb ik het stokje Reboot Krachtkids van Gerdine mogen overnemen. Op woensdagmiddag sta ik in de gymzaal van de Glashorst in Scherpenzeel en daar geef ik weerbaarheidstraining aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar. We hebben twee groepen die verdeeld zijn op leeftijd, de Krachtninja’s en de Krachtpatsers. 

Naast Reboot Krachtkids werk ik bij SNO Scherpenzeel als locatiemanager en volg ik een opleiding tot Kindercoach. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en met familie en maak ik ruimte om zelf te sporten! Zo zit ik op volleybal, padel en boksen. Ik kijk uit om Reboot Krachtkids nog verder te ontwikkelen en te laten groeien, hopelijk zie ik je gauw!

Jouw naam hier?

Reboot zoekt jou! Kijk snel bij onze vacature